Чт, 2024-04-25, 21:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:03
Автопробіг "Пам'ятаємо. Переможемо"відбувся у Чернігові
Інші останні Новини з регіонів України

У Чернігові відбувся автопробіг "Пам'ятаємо. Переможемо" до 70-річчя Перемоги, організований активістами громадського формування "Самооборона Чернігівщини". Як передає УНІАН, з Червоної площі міста стартували близько 70 автомобілів, прикрашених національними прапорами і українською символікою.

Вони проїхали центральними вулицями Чернігова.

За словами організатора акції Наталії Воскресенської, активісти прагнули привернути увагу чернігівців до паралелей Другої світової війни і тих подій, які зараз відбуваються на сході України.

"Ми хотіли продемонструвати, що пам'ятаємо подвиги старшого покоління українців у Другій світовій війні і намагаємося підтримати хлопців, які зараз воюють на сході, і висловити віру в їхню перемогу. Тому й назвали акцію "Пам'ятаємо. Переможемо", - сказала Воскресенська.

Раніше повідомлялося, що 5-9 травня у зоні проведення антитерористичної операції на сході України відбудеться пробіг автомобільної техніки часів Другої світової війни, присвячений 70-й річниці Дня Перемоги над нацистами. У пробігу візьме участь техніка одного із воєнно-історичних клубів, а саме два мотоцикла М72, вантажівка ГАЗ-63 і позашляховик Volkswagen Kubelwagen.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: автопробіг Пам'ятаємо. Переможемо, Чернігові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]