Чт, 2024-04-18, 20:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:19
Азаров, Царьов і Олійник фінансують масові провокації
Інші останні Кримінальні новини

Фінансування акцій з дестабілізації ситуації в Україні, які, зокрема, можливі на Великодні свята, надходить з офісів екс-прем'єра Миколи Азарова, а також колишніх нардепів від фракції Партії регіонів Олега Царьова і Володимира Олійника, заявляють у Службі безпеки України. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"СБУ володіє інформацією про те, що можливі акції, які покликані дестабілізувати ситуацію як у столиці України, так і в інших містах. Це все проплачені акції, і сьогодні ми інформуємо, що кошти надходять від так званого офісу колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова, екс-депутатів Царьова і Олійника, які в даний час перебувають у Москві", - сказав радник глави СБУ Маркіян Лубківський на брифінгу в середу в Києві.

Він повідомив, що спецслужба має у своєму розпорядженні незаперечні докази фінансування зазначеними особами подібних акцій.

"У нас є безумовні докази, вони в матеріалах справи", - підкреслив Лубківський.

Раніше повідомлялося, що органи прокуратури відкрили низку кримінальних проваджень стосовно депутата Царьова за заклики до сепаратизму.

Представники парламентської більшості не раз стверджували, що Царьов співпрацює з сепаратистами на сході України, а в його діях є зазіхання територіальну цілісність і недоторканність України.

Крім того, ЗМІ раніше повідомляли, що хвилі "сепаратистського безладу" в Харкові організовують люди, пов'язані з "Сім'єю", кумом Путіна Віктором Медведчуком і "регіоналом" Олегом Царьовим.

Зазначимо, 16 лютого Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці колишнього голову парламентської фракції Партії регіонів у Раді VII скликання Олександра Єфремова з можливістю виплати застави. Проте вже наступного дня, 17 лютого, суд відпустив Єфремова після внесення застави у розмірі 3,6 млн грн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: Азаров, Царьов і Олійник фінансують масові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]