Пт, 2024-03-29, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Азаров побачив прогрес у "газовому" питанні
Інші останні Економічні новини
За результатами зустрічі президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна намітився певний прогрес у "газовому" питанні, вважає прем'єр-міністр Микола Азаров.

"З "газового" питання у ході зустрічі двох президентів є певний прогрес і дано конкретні доручення", - написав він на своїй сторінці в Facebook, спілкуючись з користувачами.

"Мені вже доводилося говорити про те, як складно, маючи такий нерівноправний договір, змінити його. Проте ми будемо активно працювати в цьому напрямку", - додав він.

Нагадаємо, що вчора президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров обговорили результати 5-го засідання Українсько-Російської міждержавної комісії, а також шляхи реалізації ухвалених рішень.

Як відомо, Янукович перебуває в АРК у робочій відпустці.

Засідання Міждержавної комісії за участю президентів України та Росії Януковича і Володимира Путіна відбулося 12 липня в Лівадії (Ялта).

Як повідомлялося, Янукович і президент Росії Володимир Путін підписали за підсумками засідання міждержавної комісії в Ялті Декларацію про зміст російсько-українського стратегічного партнерства.

Також за підсумками засідання було підписано заяву президентів про делімітацію морського простору в Чорному й Азовському морях і Керченській протоці та інші документи.

Нагадаємо, 12 липня Путін під час візиту в Ялті, заявив, що у сторін залишилися невирішені питання щодо газу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Азаров, газовому питанні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]