Пт, 2024-04-19, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:30
Байкера на смерть збила донька "регіонала"
Інші останні Надзвичайні новини

В Ужгороді в ДТП, яку нібито скоїла донька депутата Закарпатської облради від Партії регіонів Василя Ковача, загинув 34-річний байкер. Про це повідомляє ТСН.

Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом ДТП за участю дочки депутата облради від Партії регіонів і директора "Закарпаттяобленерго" Василя Ковача, в якому загинув байкер. Про це повідомили в прес-службі Прокуратури Закарпатської області.

Так, кримінальну справу порушено за ч. 2 ст. 286 КК України "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого".

"Встановлено, що 19 березня, близько 14.00 водій автомобіля марки Volkswagen Touareg громадянка Інна Ковач, виїжджаючи з другорядної дороги допустила зіткнення з мотоциклом марки Kawasaki ZX12R під керуванням громадянина Сергія Камольцева, який в той час рухався по головній дорозі в напрямку КПП "Ужгород". Від отриманих в результаті ДТП травм Камольцев помер на місці", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Приводом для порушення кримінальної справи є безпосереднє виявлення співробітниками міліції злочину, тобто факту вищевказаної дорожньо-транспортної пригоди. Хід розслідування справи взято прокурором області на особистий контроль.

У прес-службі прокуратури області заявляють, що інформація, розповсюджена окремими інтернет-сайтами щодо намагання "вигородити" винуватця ДТП не відповідає дійсності. Усі факти задокументовані належним чином і слідство проводиться обєктивно та неупереджено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1217 | Додав: nowyny | Теги: дтп, донька Василя Ковача, ужгород | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]