Пт, 2024-04-26, 00:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:26
"Банда білявок-грабіжниць" діє у Бразилії
Інші останні Новини світу
Протягом багатьох місяців група молодих привабливих білявок викрадала людей з торговельних центрів у Сан-Паулу, грабувала їх, а тоді витрачала гроші з їхніх кредитних карток.

Хоакім Діас Алвес, який очолює відділ боротьби з викраденнями у поліції Сан-Паулу, розповів, що злочинці володіють кількома мовами, мають гарні манери, а дехто з них навіть навчався за кордоном.

Проте, за словами поліцейського, особливість справи в тому, що головна зброя злочинів – зваблення, адже всі дівчата напрочуд привабливі. У Бразилії представниць цього злочинного угруповання називають "бандою білявок" - через колір волосся більшості учасниць, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Так звані експрес-викрадення, під час яких жертву викрадають на кілька годин, поки з її кредитних карток знімаються гроші, - дуже поширений різновид грабунку в Латинській Америці. Своїх жертв злочинці обирали в торговельних центрах.

Це переважно були багаті жінки, зовні схожі на котрусь із представниць банди, аби потім можна було з легкістю скористатися відібраною кредиткою.

Після вибору жертви її супроводжували до машини, де й відбувалося пограбування: жінку змушували відкрити автомобіль та віддати цінні речі – документи, коштовності, кредитні картки.

А потім наставав час задіювати свої чари, аби зірвати головний приз: одна з блондинок йшла по магазинах та причаровувала продавців своєю красою і дружнім ставленням, аби не викликати жодних підозр під час розрахунку краденою кредиткою.

Найулюбленішими місцями білявок для витрачання чужих грошей були магазини електроніки, але дівчата також полюбляли зазирати у крамниці дизайнерського одягу та просто знімати готівку через банкомати.

Пан Алвес розповідає, що банда була надзвичайно добре підготована та організована: вона складалася з "відділу" власне викрадень, та "відділу", що займався витрачанням грошей жертви, доки ту затримували біляві злочинниці.

За наявною інформацією банда діє вже понад три роки. За цей час дівчата встигли викрасти та пограбувати щонайменше 50 осіб.

Проте, за словами поліції, кількість людей, що називають себе жертвами білявих нападниць, нині зростає після того, як про злочини почали активно писати ЗМІ. Поліція вважає, що зараз банда поступово згортає свою діяльність.

Цими днями було затримано єдину темноволосу учасницю банди та чоловіка, пов'язаного з викраденнями у Сан-Паулу. Поліція припускає, що вони допомагали білявкам викрадати жінок і, зокрема, керували автомобілем, на якому жертв перевозили до місць утримання.

Охоронці порядку також повідомляють про арешт ще однієї білявки, проте дівчина спростовує свою причетність до злочинного угруповання.

Тим часом полювання на злочинниць-красунь триває: поліція розшукує щонайменше ще чотирьох дівчат. Пан Алвес каже, що це суто жіноча банда, де всім керують жінки.

Наразі триває слідство з метою з'ясувати, скільки грошей встигли витратити біляві грабіжниці, проте поліція вже зараз каже, що сума виходить доволі кругленька. Адже якось за один раз злочинці відібрали у жертви близько 9 тис доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1077 | Додав: admin | Теги: білявки грабіжниці, Бразилія, банда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]