Вт, 2024-04-23, 22:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Банкіра італійської мафії затримано у Таїланді
Інші останні Новини світу

Італійський банкір, засуджений за зв'язки з мафією, затриманий в Таїланді, повідомляють правоохоронні органи Італії.

64-річний Віто Палаццоло переховувався від італійської влади близько 30 років, в основному в ПАР, яка відмовлялася його екстрадувати.

У квітні 2009 року його засудили до 9 років ув'язнення за участь у злочинній схемі, що отримала назву Зв'язок через піцу, коли через мережу піцерій у США в 1970-х і початку 1980-х років поширювалися наркотики, повідомляє Lenta.ru .

За даними італійської влади, Палаццоло допоміг легалізувати десятки мільйонів доларів, коли працював банкіром в Швейцарії. Між тим він сам стверджує, що не причетний до діяльності мафії, а брав участь у відмиванні грошей лише тому, що йому погрожували. Обґрунтуванню своєї невинності Палаццоло присвятив окремий сайт.

Поліція Італії вистежила Палаццоло, вивчивши активність членів його сім'ї в соціальних мережах. Захист італійця заявив про намір оскаржувати можливу екстрадицію свого клієнта з Таїланду до Італії.

Нагадаємо, 19 березня італійська поліція затримала 16 суддів під час рейдів в околицях Неаполя. Ці арешти стали частиною масштабної операції у боротьбі з мафією.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1017 | Додав: admin | Теги: Таїланд, банкір, італійська мафія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]