Сб, 2024-04-20, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:57
Бажання зустрітися з Тимошенко виявив Кличко, щоб ознайомитися з умовами її утримання
Інші останні Політичні новини

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко стурбований станом здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко і хоче відвідати її в харківській лікарні, щоб ознайомитися з умовами утримання. Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби у вівторок, 23 квітня, Кличко звернувся до голови Державної пенітенціарної служби та начальника Качанівської виправної колонії з вимогою, щоб йому, як народному депутату, надали можливість відвідати Тимошенко в лікарні в Харкові.

"УДАР" стурбований умовами перебування в ув'язненні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. До партії, її народних депутатів надходить багато звернень, дзвінків виборців, що вимагають надати об'єктивну інформацію про одного з лідерів опозиції", - йдеться у зверненні партії.

"На жаль, неповна і часто суперечлива інформація представників Державної пенітенціарної служби України про стан здоров'я та умови утримання Тимошенко не викликає довіри. Сьогодні громадськість не знає ні про реальні умови утримання Юлії Тимошенко, ні про стан її здоров'я", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше опозиціонери Олександр Турчинов і Юрій Луценко так і не змогли потрапити до Юлії Тимошенко.

Як повідомлялося, представники опозиції вимагають звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко і дати їй можливість брати участь у президентських виборах. Про це йдеться в заяві трьох опозиційних політичних сил, яку зачитав у вівторок, 22 квітня, після засідання суду по справі ЄЕСУ захисник Тимошенко Андрій Кожем'якін. Заяву підписали лідери опозиційних партій Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко. Вона адресована президенту Віктору Януковичу і представникам Європарламенту.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: умовами утримання, бажання зустрітися з Тимошенко, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]