Чт, 2024-04-25, 21:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Бекешкіна - за останні місяці Порошенко значно скоротив відрив у рейтингу з Тимошенко
Інші останні Політичні новини

За останні місяці Порошенко значно скоротив відрив у рейтингу з Тимошенко - Бекешкіна

Надання Томосу Україні значно підняло рейтинги чинного президента України Петра Порошенка.

Про це в ефірі "Прямого" у ток-шоу "Ситуація" заявила директор фонду Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.

"Якщо, скажімо, взяти останні місяці, то, наприклад, відрив Юлії Тимошенко був значно більший. На зростання рейтингу Порошенка вплинув Томос. Тому що ми якраз до 25 грудня закінчився наш останній польовий день. Але, наскільки цей Томос буде впливати і далі – це питання, звичайно, відкрите", - зазначила Бекешкіна.

Про рейтинги Зеленського, за словами Бекешкіної, поки що важко судити. На її думку, громадяни можуть голосувати за шоумена, мотивуючись тим, аби не голосувати за Порошенка і Тимошенко.

"А що стосується Бойка – все залежить від того, наскільки вдалою буде кампанія тих кандидатів, які відіймають у нього відсотки. Це Мураєв і Вілкул. Тобто поки що я би сказала, що питання ще відкрите. Якою буде виборча кампанія? Вона ще тільки почалася", - зазначила вона.

Нагадаємо, що 27 грудня центральна виборча комісія оголосила, що з 31 грудня починається виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на неділю, 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, щодо  попередніх соціологічних опитувань рейтинг Петра Порошенка на президентських виборах значно зріс. Нині за нього готові проголосувати майже 14% опитуваних.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: Рейтинг, Бекешкіна, Порошенко, тимошенко, відрив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]