Ср, 2024-04-24, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:30
"Беркут" навчився своєму ремеслу в Німеччині - Die Welt
Інші останні Іноземна преса про Україну
Німецький уряд з 2009-го до 2013 року надавав підтримку в питаннях гарантування безпеки режиму Віктора Януковича, повідомляє німецьке видання Die Welt. Як випливає з відповіді МВС Німеччини депутату Бундестагу від партії "зелених" Гансу-Крістіану Штребеле, Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини напередодні чемпіонату Європи з футболу 2012 року давало консультації Службі безпеки України і проводило семінари та тренінги для українського спецпідрозділу "Беркут".

Окрім цього, німецька сторона постачала в Україну шоломи і легке захисне обмундирування для бійців спецпідрозділу, яких звинувачують у вбивствах демонстрантів в Україні. Зокрема, є відеозаписи, на яких бійці "Беркута" стріляють з бойової зброї. Всього ж, нагадує Die Welt, тільки за один минулий тиждень під час сутичок між співробітниками міліції і мітингувальниками було вбито понад 80 осіб.

"Відповідь відомства показує, як швидко вчорашній друг може бути оголошений ворогом і диктатором", - заявив Штребеле.

Переклад InoPressa



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: беркут, Німеччині, ремеслу, Die Welt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]