Вт, 2024-03-19, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
"Беркут" отримує 3 тис. дол. за вилов мітингувальників - Луценко
Інші останні Надзвичайні новини
У центрі Києва на Грушевського правоохоронці провели екскурсію для послів у понеділок, 27 січня. Представники 14 посольств змогли побачити позиції міліції, "Беркута", чим вони озброєні і в яких умовах перебувають, передає УНІАН з посиланням на ТСН.

Міліція поскаржилася на важкі умови, на холод і запевнила дипломатів, що не використовує вогнепальної зброї, а користується лише тими спецзасобами, які їм дозволяє закон.

"Нам видають гумові боєприпаси. І ризикувати, щоб потім сказали, що ми щось порушили, не дай Бог, когось вбили з цієї зброї... Є штатні боєприпаси, вони досить ефективні, так що нам достатньо цих патронів", - запевнив співробітник "Беркута", який приховував обличчя за маскою.

У той же час щодо боєприпасів і снайперів, які цілять у людей, журналісти поспілкувалися з екс-міністром внутрішніх справ. Юрій Луценко запевняє, що стріляють не росіяни, а "свої" беркутівці, за що отримують чималі гонорари.

"Мені як екс-міністру надзвичайно важко це говорити, але "Беркут" дійсно перетворили за ці три роки на реальне "СС-Беркут". Вони дійсно отримують в день 500 доларів за стояння і тисячу за снайперську роботу проти своїх людей. Вони дійсно отримують три тисячі за спійманого революціонера", - заявив Луценко.

Нагадаємо, Кабмін збільшить чисельність "Беркута" та "Грифона" у 6 разів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: беркут, Луценко, 3 тис. дол. мітингувальників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]