Пт, 2024-03-29, 15:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:34
Берлусконі скоро поїде "на х.." зі "ср..ної" Італії
Інші останні Новини світу

Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі має намір залишити країну, де він є учасником кількох судових розглядів. Про свої плани політик, не соромлячись у виразах, повідомив у приватній розмові з репортером Вальтером Лавітолою.

Прем'єр сам подзвонив Лавітолі пізно увечері 13 липня. Бесіда тривала понад 13 хвилин, під час яких Берлусконі виплеснув весь свій гнів, пише La Repubblica.

Зокрема, він сказав: "Я настільки прозорий, я чистий у всіх моїх справах, я не знаю, що може викликати невдоволення. Розумієте? Я людина, яка не робить нічого, що можна було б назвати криміналом, тому я абсолютно спокійний... За мною шпигують всюди, контролюють мої телефонні розмови, але мене це не є... Я через кілька місяців поїду на х.. з цієї ср..ої країни, від якої мене нудить. Все, досить", передає NEWSru.com.

Перехоплення цієї розмови було зроблено в рамках розслідування, що проводиться прокуратурою Неаполя щодо можливого здирництва з прем'єра. При цьому прокурори висловили думку, що дана телефонна бесіда свідчить про "особливу близькість" між Берлусконі та Лавітолою (очевидно, мається на увазі різкість висловів та рівень одкровень, використаних прем'єром.)

Тим часом інтерес прокурорів до фігури Лавітоли зрозумілий. Цю людину звинувачують у посередництві між Берлусконі і бізнесменом Джампаоло Тарантіні, якому прем'єр нібито передавав гроші за постачання повій. Тарантіні було заарештовано в п'ятницю вранці. Що стосується Лавітоли, то його також підозрюють в тому, що він був "активним і таємним інформатором" по судових справах, що стосуються Берлусконі.

Італійська поліція затримала постачальника проституток для рольових ігор, який шантажував Берлусконі

Зазначимо, що в Неаполі італійська поліція заарештувала бізнесмена Тарантіні і його дружину за звинуваченням у шантажі прем'єр-міністра Берлусконі. Ця подружня пара організовувала скандально відомі вечірки на віллі чиновника, а потім за своє мовчання про подробиці того, що відбувалося зажадала у Берлусконі півмільйона євро, пише газета Corriere della Sera.

За даними слідства, Тарантіні поставляв прем'єр-міністру дівчат для вечірок. Щоб приховати подробиці їхньої співпраці, Берлусконі перерахував сутенеру півмільйона євро, і ще десятки тисяч віддавав щомісяця. Однак після того, як вся історія спливла назовні, прем'єр заявив: родині бізнесмена він допомагав добровільно - з благородних міркувань.

"Заява прокуратури - це чиста вигадка, я просто простягнув руку допомоги сім'ям з дітьми, яка перебувала в тяжкому становищі. Я допоміг їм так само, як і багатьом людям які звертаються до мене за допомогою", - зазначив прем'єр-міністр. Проте слідчі вважають, що мало місце завуальоване здирництво.

Тарантіні просив понад 500 тисяч євро в обмін на неправдиві свідчення на користь Берлусконі. Він повинен був переконати слідчих, що сам прем'єр-міністр не знав, що дівчата професійно займаються ескорт-послугами, і думав, що це просто знайомі бізнесмена.

Як повідомляє Associated Press, Тарантіні вже не вперше притягується до кримінальної відповідальності. Берлусконі до останнього часу заперечував, що платив за секс кому б то не було. У справі про шантаж італійського прем'єра розшукується ще одна людина - передбачуваний посередник між Берлусконі та подружжям Тарантіні.

Це розслідування частково пов'язане з так званою "справою Рубі" - неповнолітньої танцівниці з Марокко, з якою прем'єр нібито мав зв'язок за гроші. Зазначимо, платний секс, згідно з кримінальним законодавством Італії, не є злочином, якщо повії вже виповнилося 18 років.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1347 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]