Чт, 2024-03-28, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:45
Берлусконі у суді про вечірки: Вони були "жартівливими іграми"
Інші останні Новини Європейського Союзу

Колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заявив у суді, що так звані "секс-вечірки" у нього вдома були лише "жартівливими іграми".

На судовому засіданні у Мілані Берлусконі сказав, що вечірки були "елегантними вечерями". За словами прокурорів, це були оргії, де молоді жінки перевдягались у черниць.

Екс-прем'єра звинувачують у тому, що він платив за секс із неповнолітньою, а потім, використовуючи своє службове положення, тиснув на поліцію, щоб та звільнила дівчину, заарештовану за крадіжку, повідомляє ВВС Україна.

Берлусконі обвинувачення заперечує.

"У мене вдома проводились лише елегантні вечері, після яких ми іноді відвідували театр або дискотеку, на яку колись ходили мої діти, - там панує дружня та приємна атмосфера", - розказав він репортерам протягом перерви у слуханні у п'ятницю, 20 квітня.

На запитання про ймовірне перевдягання він відповів: "Ми влаштовували жартівливі ігри".

За повідомленнями кореспондентів, поява Берлусконі на слуханні, на якому також присутні свідки звинувачення, була дуже неочікуваною.

Та, що розбиває серце

Жінкою, якій він начебто платив за секс, є танцівниця з марокканського нічного клубу Каріма ель-Махруг, якій на момент інциденту було 17 років.

Дівчина, також відома як Рубі Рубакуорі (Та, що розбиває серця), заперечує інформацію про те, що у 2012 мала із Берлусконі статеві стосунки.

На судовому засіданні, за повідомленням італійської газети La Repubblica, були присутні чотири поліцейські, які чергували у ніч травня 2010 року, коли Берлусконі начебто настирливо телефонував до поліцейської ділянки та просив відпустити заарештовану Рубі.

Щоб переконати поліцейських, Берлусконі начебто повідомив їх, що дівчина є онучкою єгипетського президента Хосні Мубарака.

Щоправда, колишній прем'єр підтвердив, що фінансово дбає про декількох молодих жінок, життя яких, за його словами, були зруйновані цією кримінальною справою.

"Єдине, що вони зробили неправильно, так це те, що пирйняли моє запрошення на вечерю у мене вдома", - заявив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1074 | Додав: nowyny | Теги: італія, Сильвіо Берлусконі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]