Пт, 2024-04-19, 09:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Без фан-сектора "Дніпра" у Сент-Етьєні вирішили обійтися
Інші останні Офіційні новини

  На адресу футбольного клубу "Дніпро" (Дніпропетровськ) надійшов лист від ФК "Сент-Етьєн" (Франція) про те, що на матч Ліги Європи УЄФА квитки у фан-сектор української команди реалізовуватися не будуть.

"Рішення ухвалено за рекомендацією французької поліції, яка вживає таких заходів, "враховуючи потенційні ризики в порушенні громадського порядку і зіткнень між прихильниками обох клубів", - цитує лист "Сент-Етьєна" прес-служба "Дніпра".

Командувач поліції Вінсент Маніні у своєму зверненні нагадав про сутички між уболівальниками, які відбулися в минулому році в Сент-Етьєні (тоді був поранений один з фанів "Дніпра", а двом шанувальникам "Сент-Етьєна" в судовому порядку заборонили відвідувати стадіон протягом 2 і 3 років) і Києві (було кілька постраждалих з французької сторони).

"Таким чином, звертаємо увагу всіх, хто збирався підтримати українську команду 5 листопада на стадіоні "Жоффруа Гішар", що фан-сектора "Дніпра" на матчі не буде", - йдеться у зверненні прес-служби ФК "Дніпро".

Нагадаємо, поєдинок 4 туру групового етапу Ліги Європи "Сент-Етьєн" - "Дніпро" відбудеться у четвер, 5 листопада. Обслуговувати зустріч буде 37-річний рефері з Фінляндії Маттіас Гестраніус.

В іншому матчі групи G норвезький "Русенборг" у Тронхеймі прийме італійський "Лаціо".

Турнірне становище: "Лаціо" - 7 очок, "Сент-Етьєн" - 4, "Дніпро" - 4, "Русенборг" - 1.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: Сент-Етьєн, без фан-сектора Дніпра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]