Сб, 2024-04-20, 05:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:29
Безпілотники бойовиків не припиняють бомбардування. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 17 разів відкривали вогонь по силах АТО.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Там бандити вели вогонь по наших позиціях у районі Березового, Новотроїцького та Широкиного, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети", - зазначили у штабі.

В районі Донецька бойовики обстрілювали українські позиції на південь від Авдіївки з великокаліберних кулеметів, гранатометів і 120-мм мінометів. Також там відкривав вогонь снайпер терористів.

Неподалік Красногорівки бойовики били по опорних пунктах українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм.

"Вчора знову було зафіксовано роботу ворожого ударного БПЛА. Тактика його не змінилась. Неподалік розташування одного з наших підрозділів апарат скинув кілька кумулятивних боєприпасів. І цього разу втрат серед особового складу та військової техніки немає", - йдеться в повідомленні.

За цю добу бойовики вже тричі порушили перемир'я. В районі Мар'їнки вони відкривали вогонь зі стрілецької зброї. На Луганщині бандити двічі обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів біля Станиці Луганської.

17 травня штаб АТО також повідомив, що бойовики скинули з безпілотників 6 вибухових пристроїв.

Напередодні повідомлялося, що 10 українських військовослужбовців зазнали поранень, загиблих немає. Українська розвідка також відзначає факт чергових випадків ведення "дружнього вогню" по своїх позиціях у частинах і з'єднаннях 1-го АК ЗС РФ. Так, 17 травня особовий склад підрозділу 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2-го АК (Луганськ), перебуваючи на передовій позиції в стані алкогольного сп'яніння, здійснив обстріл посадових осіб бригади, які прибули для перевірки, а військовослужбовці 11-ї омсп, через незадовільну організацію взаємодії, помилково обстріляли особовий склад окремої роти БПЛА.

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: бомбардування, безпілотники бойовиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]