Пт, 2024-03-29, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:35
Безстрокову акцію протесту проводять біля будівлі ГПУ перевізники і погрожують перекрити дороги
Інші останні Економічні новини
Сьогодні, 26 лютого, 300 пасажирських автобусів з Київської області призупинили роботу. Десятки тисяч жителів передмістя не змогли дістатися до Києва. За словами перевізників, які зараз проводять акцію протесту на Європейській площі, права на перевезення транспортні компанії позбавили чиновники з Київської облдержадміністрації, фальсифікувавши конкурс на право транспортних перевезень, повідомляє Цензор.НЕТ.

Перевізники кажуть, що працювали на маршрутах близько 10 років. Але в серпні минулого року право працювати на цих маршрутах без відповідних перевірок отримала одеська компанія "Північ-транс". Сотні людей залишилися без роботи, а пасажири без транспорту.

"Північ-транс" не має транспорту для обслуговування київських маршрутів. За словами перевізників, глава компанії дружить з чиновниками з Київської обладміністрації Діденком та Максименком.

Перевізники кажуть, що у зв'язку з приходом нової компанії підвищаться тарифи на проїзд.

Перевізники планують зробити акцію безстроковою. Вони зараз вирушають з Європейської площі до ГПУ. Якщо влада не почує вимог, вони пригрозили перекривати дороги і робити все, щоб їх почули.

Раніше повідомлялося, що у Вінниці будуть продавати електронні талони і відмовляться від маршруток.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1181 | Додав: adminA | Теги: перевізники, будівля ГПУ, безстрокова акція протесту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]