Пт, 2024-04-19, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
Бій Кличко-Повєткін для українського ТБ Росія оцінила у 500 тисяч євро
Інші останні Новини російської федерації
Російська сторона, якій належать комерційні права на бій абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка з "регулярним" чемпіоном за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), росіянином Олександром Повєткіним, вже визначила, за скільки українські телеканали можуть купити права на трансляцію цього поєдинка.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Для ексклюзивної трансляції бою на території нашої країни потрібно заплатити компанії "Хрюнов промоушн" 500 тисяч євро - стільки зажадав за телеправа Володимир Хрюнов під час ділової розмови з керівником одного з українських телеканалів", - йдеться в повідомленні.

Останні роки бої братів Кличків транслює "Інтер", що обходиться телеканалу в 200 тисяч доларів за бій, пише видання. Хрюнов же фактично збільшив ціну в 2,5 раза.

Виданню також відомо, що "Інтер" теж веде переговори про купівлю трансляції поєдинка, але просить знизити ціну до "звичайної".

Поєдинок Кличко - Повєткін відбудеться 5 жовтня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: бій Кличко-Повєткін, українського ТБ, 500 тисяч євро, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]