Чт, 2024-03-28, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Бій з британцем Ентоні Джошуа у Кличка узгодили
Інші останні Спортивні новини

Наступним суперником українського боксера-важкоатлета Володимира Кличка з великою імовірністю стане британець Ентоні Джошуа, повідомляє iSport.ua.

Після чергового зриву поєдинку проти Тайсона Ф'юрі пріоритетною метою для Кличка став Ентоні Джошуа. Команда українця вже зв'язалася з представниками Джошуа, які дали попередню згоду на проведення даного бою.

Переговори ускладнилися головним чином через часові рамки - Джошуа запланував свій наступний поєдинок на 26 листопада, в той час як Кличко вже зарезервував арену в німецькому Гамбурзі на 10 грудня.

Серйозною перешкодою стали і телевізійні домовленості обох спортсменів, проте, сторони практично прийшли до спільного знаменника, і вже наступного тижня поєдинок може бути офіційно підтверджено.

"Ми близькі до угоди. Все змінилося, у нас з'явилися можливості. Наступного тижня ви отримаєте деякі новини, які підірвуть вашу уяву. Ми дійсно хочемо цього бою, і коли всі сторони висловлюють готовність, зазвичай все відбувається", - сказав промоутер Джошуа - Едді Хирн.

Якщо поєдинок все ж буде підтверджено, у Кличка з'явиться відмінний шанс поборотися за пояс за версією IBF, який Джошуа відібрав у "кривдника" українця В'ячеслава Глазкова - Чарльза Мартіна. Нагадаємо, Кличко втратив титули чемпіона світу в листопаді 2015 року, програвши Тайсону Ф'юрі за очками одноголосним рішенням суддів. Після цього матч-реванш призначався двічі і обидва рази скасовувався з вини Ф'юрі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: кличко, Бій, британець Ентоні Джошуа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]