Пт, 2024-04-19, 23:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
Бійці АТО утримують лінію фронту. За добу жоден не загинув і не був поранений. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні, 25 червня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Противник продовжує провокації з використанням важкого озброєння на всіх напрямках.

"Близько третини з усіх провокацій бойовиків супроводжуються використанням важкого озброєння. На Маріупольському напрямку противник здійснив потужний артобстріл наших позицій. Окрім гармат, що дислокуються у Саханці, бойовики вели вогонь з реактивних установок "Град-П". Обстріл розпочався (вчора) ввечері і тривав близько 4 годин. Проте лінія фронту лишилась незмінною", - зазначив Лисенко.

Також він повідомив, що найскладнішою є ситуація на Донецькому напрямку. Там тривають мінометні обстріли українських позицій західніше Донецька на ділянці від Мар`їнки до Авдіївки. Аналогічна ситуація склалася на південь від Горлівки, де вчора весь вечір тривали перестрілки зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вчора противник проявляв активність лише на сході області. В районі Щастя і Станиці Луганської бойовики провели мінометний обстріл українських позицій з берега річки Сіверський Донець, повідомив Лисенко.

Військовослужбовці за добу зафіксували сім прольотів безпілотників ворога.

Нагадаємо, радник керівника МВС України Зорян Шкіряк, який перебуває в зоні АТО, відзначає серйозні проблеми у терористів із живою силою, оскільки бойовики зазнають колосальних втрат убитими та пораненими.

"Починаючи з подій у Мар'їнці, бойовики втратили понад 400 чоловік вбитими і близько 800 пораненими. В моргах і лікарнях Донецька і Луганська - аншлаг. Лежать всюди, навіть у приймальних відділеннях на підлозі. Лікувати нічим, антисанітарія, розпач та хаос", - розповів він.

Донецькі бойовики обстріляли гуманітарний конвой Червоного Хреста

Зранку 25 червня донецькі бойовики обстріляли гуманітарний конвой місії Червоного Хреста в районі блокпоста поблизу села Березове Волноваського району Донецької області.

Згідно з повідомленням, обстріл вівся з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

"Чотирнадцять вантажівок та легковий автомобіль місії поверталися з Донецька після доставки гуманітарної допомоги мирному населенню тимчасово окупованих терористами територій. Жертв серед представників Червоного Хреста немає, транспортні засоби не ушкоджені", – заявила служба.

Представники Червоного Хреста засвідчили, що обстріли конвою велися з боку терористів так званої "ДНР". Наразі всі учасники гуманітарної місії перебувають у безпеці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 874 | Додав: adminA | Теги: не загинув, лінія фронту, бійці ато, Доба, не був поранений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]