Чт, 2024-04-25, 09:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:07
Бійці ЗСУ знищили 70 терористів і 14 одиниць військової техніки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  В ході збройних протистоянь бойовиків з нашими військовими, противник зазнав суттєвих втрат, повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Facebook.

"Так, за даними розвідки, за минулу добу підрозділи сил АТО знищили 14 одиниць військової техніки та 70 терористів. Близько 20 злочинців отримали поранення. Серед знищеної техніки 4 танка, дві реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", дві самохідні артилерійські установки, чотири автомобілі", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що успішні дії Збройних Сил України вносять паніку і роздратованість серед терористів, які ніяк не можуть поділити зони впливу. Так, в районі населеного пункту Фащівка відбулась збройна сутичка між так званими "козаками ополчення" та військовослужбовцями Російської Федерації.

Раніше контррозвідка СБУ оприлюднила перехоплення розмов, що свідчать про провокацію російськими військовими бойових зіткнень між силами АТО та бойовиками "ДНР". Зокрема, російські силовики з позивними "Бархан" та "Родич" обговорюють організацію одночасного артобстрілу позицій обох сторін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: ЗСУ знищили 70 терористів і 14 один | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]