Вт, 2024-04-23, 12:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:26
Біля КМДА "Батьківщина" обіцяє "один з наймасовіших мітингів" та силовий штурм Київради
Інші останні Політичні новини
Депутати "Батьківщини" не відкидають можливості застосування силових методів під час запланованої на 11 липня сесії Київської міськради.

Про це повідомив глава Київського міського осередку партії "Батьківщина", народний депутат Юрій Одарченко, повідомляє "Українська правда".

"Наше завдання - не дати провести нелегітимну сесію нелегітимним депутатам. Для цього, в разі необхідності, ми готові до певних жорстких дій, таких як штурм для проходження в будівлю", - цитує депутата прес-служба Київської "Батьківщини".

За його словами, у четвер має пройти один з наймасовіших мітингів біля будівлі КМДА, участь у якому візьмуть народні депутати від опозиційних фракцій, активісти, представники громадських організацій.

"Наше мета – завадити проведенню сесії Київради і прийняттю свідомо неправомірних рішень. Влада має зрозуміти, що керувати столицею України має законно народно обраний міський голова та обрані на місцевих виборах, шляхом особистого голосування депутати", – підсумував Одарченко.

У "Батьківщині" нагадали, що нинішній склад Київради втратив свою легітимність 2 червня 2013 року, оскільки в цей день закінчився 5-річний термін його повноважень.

"Отож ми наполягаємо, що нелегітимна Київрада не може проводити свої сесії, а тим більше ухвалювати рішення та, прикриваючись кількома суспільно корисними проектами, вкотре дерибанити майно і землі, що належать киянам", - підкреслено в заяві.

"Попереджаємо, що всі "рішення", ухвалені після 2 червня 2013 року, будуть нелегітимними, а спроби провести засідання є нічим іншим, як незаконним привласненням повноважень Київради та захопленням влади", - уточнили в партії.

Нагадаємо, у фракції "УДАР" у Київраді не подавали документів до міської територіальної виборчої комісії про "обнуління" списків кандидатів у міськраду, але вважають чинну Київраду нелегітимною.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: Батьківщина, штурм Київради, мітингів, КМДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]