Пт, 2024-04-19, 14:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
Біля КПВВ "Новотроїцьке" бойовики обстріляли позиції українських прикордонників
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики обстріляли позиції українських прикордонників поряд з КПВВ "Новотроїцьке" на дорожньому коридорі "Донецьк-Маріуполь".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Сьогодні о 1 годині ночі російсько-терористичні війська зі сторони населених пунктів Оленівка та Ясне здійснили обстріл позицій військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Вогонь вівся зі стрілецької зброї. Під час ворожого вогню кулі влучали в бетонні укриття контрольного пункту "Березове", що поряд з КПВВ "Новотроїцьке" на дорожньому коридорі "Донецьк-Маріуполь", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, склад прикордонного наряду знаходився в укриттях, ніхто не постраждав. Цивільних на території контрольного пункту в нічний час доби не було.

У ДПСУ також нагадали, що в суботу перед початком здійсненням контролю осіб та транспортних засобів в КПВВ "Майорське" обстрілу зазнав прикордонний наряд. Бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Військовослужбовці не постраждали.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, позиції українських прикордонників, КПВВ Новотроїцьке | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]