Вт, 2024-04-23, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:52
Біля Крутої Балки сталося бойове зіткнення/ DSLTJ
Інші останні Надзвичайні новини

  У зоні проведення АТО за минулу добу зафіксовано 50 порушень режиму припинення вогню, одне з них - бойове зіткнення. Про це сьогодні зранку, 29 грудня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Мар'їнку та Водяне. З 82-міліметрових - Красногорівку, Талаківку і Широкине, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Талаківку, Павлопіль, Старогнатівку, Широкине, Новотроїцьке і Мар'їнку.

На Донецькому напрямку з 120-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів російсько-терористичні війська вели вогонь по українських позиціях у районі Луганського. З гранатометів стріляли по Майорську, а зі стрілецької зброї - поблизу Троїцького, Авдіївки, Зайцевого і Новоселівки Другої. В районі Крутої Балки відбулося бойове зіткнення.

На Луганському напрямку з озброєння БМП терористи обстрілювали Балку Кошарну. Зі стрілецької зброї - Кримське, Станицю Луганську і Малинове.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів йшли запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.    

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: Крутf Балка, бойове зіткнення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]