Чт, 2024-04-18, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:52
Біля Мар’їнки дві ворожі ДРГ йшли на прорив. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, у тому числі й із забороненої Мінськими угодами 120-мм та 152-мм важкої зброї.

Про це сьогодні, 31 липня, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільш складною ситуація залишається на Донецькому напрямку. Артилерія великих калібрів та міномети застосовувались по позиціях у Авдіївці та Пісках. Вогонь із забороненої 120-міліметрової зброї вівся ворогом у Троїцькому.

З мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем, стрілецької зброї вівся вогонь по населених пунктах в районі Горлівки та Адіївки. Поблизу Нижнього Лозового ворог застосував броньовані машини піхоти. У Світлодарську та Майорську працював ворожий снайпер.

На Маріупольському напрямку було гаряче у Водяному, Мар’їнці та Красногорівці – ворог їх обстрілював з мінометів різних калібрів. У Красногорівці окупанти застосували БМП. У Широкіному, Гранітному та Талаківці супротивник вів вогонь по українських опорних пунктах із мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Близько сьомої вечора поблизу Мар’їнки ворог здійснив спробу прориву українських позицій двома диверсійними групами на різних напрямках. Українські військові дали гідну відсіч ворогу. Завдяки злагодженим діям особового складу противник відступив на свої початкові вогневі позиції. Втрати противника склали до 8 осіб. Втрат серед українських військових немає.

З настанням темної пори доби ворог порушив режим тиші на Луганщині. В районі Новоолександрівки та Кримського окупанти застосували БМП, 122 мм артилерію, міномети 120 мм та 82мм калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю ворог, працював снайпер. По Кошарній та Новозванівці ворогом вівся мінометний та кулеметний вогонь.

Учора повідомлялося, що на Луганщині РФ створила диверсійну школу, де бойовики проходять курси вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги і диверсійної діяльності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: дві ворожі ДРГ, Мар’їнка, на прорив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]