Чт, 2024-03-28, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:23
Біля Маріуполя загострилася ситуація. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Оперативна ситуація на лінії фронту продовжує характеризуватися постійним порушенням "режиму тиші" з боку держави-агресора. До того ж, якщо раніше найгарячіше було на північних околицях Донецька, то тепер відбувається ескалація поблизу Маріуполя.

За останню добу російські війська 36 разів обстріляли позиції українських військ, з них на Маріупольському - 17, на Донецькому - 15 та чотири на Луганському напрямках. Про це йдеться в інформаційному зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06.00 понеділка, 27 червня 2016 року.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою ЗС України", - наголошується у повідомленні на офіційній сторінці прес-центру у Facebook.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах українських захисників неподалік Мар'їнки, Новотроїцького та Гранітного вівся вогонь зі стрілецької зброї, а поруч із Мар'їнкаю - з БМП. З наставанням сутінок та до опівночі росіяни та найманці активізувалися та обстрілювали українські позиції поблизу Старогнатівки та Тарамчука з кулеметів та гранатометів, а поруч з Водяним, Талаківкою та Чермаликом з мінометів різних калібрів.

На Донецькому напрямку тричі під вогнем мінометів опинились опорні пункти поблизу Троїцького, Новоселівки Другої та Авдіївки, а неподалік Зайцевого та Новгородського - великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів. По захисниках шахти Путилівської (Бутівка) російська гібридна армія вела вогонь зі стрілецької зброї та мінометів, а поруч з Опитним - з БМП.

На Луганщині укріплення підрозділів ЗС України в районі Попасної російські окупанти обстрілювали з протитанкових ракетних комплексів, а неподалік Новоолександрівки та Новозванівки - з автоматичних гранатометів та 82 мм мінометів.

За офіційними даними військового командування, 25 червня серед українських військовослужбовців загиблих не було, троє отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: загострення ситуації, біля Маріуполя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]