Вт, 2024-04-16, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Біля Пісків вівся вогонь з 122-мм артустановок. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу зафіксовано 61 обстріл позицій українських військ. З них 28 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку, та 9 на Луганщині.

Як повідомляє сьогодні, 25 червня, прес-центр штабу АТО, обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗС України в районі Мар’їнки, Широкиного, Лебединського та Старогнатівки російські окупанти обстрілювали з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів, а позиції неподалік Красногорівки, Тарамчука, Талаківки, Водяного, та Чермалика - з мінометів.

На Донецькому напрямку поруч Опитного, Верхньоторецького та Луганського супротивник використовував стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети, а поруч Зайцевого та Майорська окрім того ще й - 82 мм міномети. По укріпленнях у районі Пісків вівся вогонь з 122 мм артустановок.

По захисниках Авдіївки та шахти Путилівська (Бутівка) російські окупанти кілька разів за добу здійснювали обстріли з озброєння БМП, гранатометів та мінометів різних калібрів. Вогонь вівся з території тимчасово окупованих Ясинуватої та Мінерального.

На Луганщині ворог бив по позиціях сил АТО поруч Попасної та Новозванівки зі стрілецької зброї, кулеметів та автоматичних гранатометів, а згодом до обстрілів долучили й міномети. Також, неприцільним вогнем по укріпленнях неподалік Новоолександрівки та Новозванівки з мінометів противник намагався спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь.

Відзначимо, учора на лінії фронту побував президент України Петро Порошенко. Під час його візиту у Водяне ворожі терористи не наважилися провокувати українські війська. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 951 | Додав: adminA | Теги: вогонь з 122-мм артустановок, Піски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]