Вт, 2024-04-23, 09:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Біографія та цитати переможниці нацвідбору на Євробачення 2019 - MARUV. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Скандал, провокація і Росія. Біографія та цитати переможниці нацвідбору на Євробачення 2019 - MARUV

MARUV перемогла в фіналі нацвідбору на Євробачення 2019

Вчора, 23 лютого, Україна обрала музиканта, який представить країну на міжнародному конкурсі Євробачення 2019 в Ізраїлі. Це співачка MARUV.

За підсумками національного відбору Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2019, який пройде з 14 до 18 травня в Ізраїлі, представить співачка MARUV.

Співачка-саксофоністка в стриптиз-клубі

MARUV, вона ж Анна Корсун. Вік - 27 років. Народилася в місті Павлоград, Дніпропетровської області. Закінчила факультет автоматики та приладобудування Харківського політехнічного університету. Батько - шахтар, мати - держслужбовець. Співала і танцювала з дитинства, вокалом займалася при інституті. Під час навчання працювала офіціанткою в ресторані і співачкою саксофоністкою в харківському стриптиз-клубі, виконувала шансон. Заміжня. У 2014 році брала участь у шоу Голос країни під своїм ім'ям (наставником був Сергій Лазарєв - представник на Євробаченні 2019 від Росії), 2016 року у складі групи The Pringlez - у національному відборі на Євробачення, у 2017 - під своїм ім'ям брала участь у кастингу на Х-фактор. Цього ж року створила проект MARUV.

Міжнародна слава до MARUV прийшла після прем'єри кліпу MARUV & BOUSIN - Drunk Groove. На сьогодні у кліпу 88 млн переглядів в YouTube. Пісня увійшла до Tоп 100 найпопулярніших пісень в українському сегменті itunes за 2018 рік. Для порівняння в нього потрапило лише 14 пісень українських артистів. У вересні 2018 року співачка презентувала альбом Black Water.

У 2018 році MARUV було відзначено нагородою M1 Music Awards у номінації Dance parade за пісню Drunk Groove. У 2019 році у MARUV п'ять номінацій на премію YUNA: Найкраща пісня, Найкращий дует, Найкращий електронний хіт, Відкриття року і Найкращий альбом.

Скандал і провокація

Свій жанр MARUV називає інтелігентною провокацією: «Мистецтво - це провокація. Подивіться найвідоміші картини. Головне, що я у вас викликаю емоції, змушую говорити про це. На Заході скандалів набагато більше. Те, що я роблю, це незначні речі», «Ми не тільки гітару, ми підбори, ноги, багато чого лижемо», «Моя творчість на межі, але грань не переходить», «Я багато собі чого придумала - у мене багата фантазія», «Коли я виходжу на сцену - у мене починає бити адреналін і відключається мозок, я піддаюся інстинктам і поривам», «Те, що в житті собі не дозволяю - роблю на сцені», «На створення образу MARUV мене штовхнула злість. Це для мене дуже сильний мотиватор».

Нацвідбір на Євробачення 2019

MARUV замінила TAYANNA, яка відмовилася від участі в конкурсі. На конкурс MARUV представила пісню Siren Song (Пісня Сирени - прим. Ред.) «Мені подобається мій голос, коли я співаю фальцетом. Здається, ніби я сама сирена. Siren song - трек про сирен, які заворожують і заманюють у свої тенета», - розповіла MARUV про пісню в інтерв'ю kp.ua. Голоси за MARUV: у півфіналі - 6 балів (журі), 8 балів (глядачі), у фіналі - 5 балів (журі), 6 балів (глядачі).


Про гастролі в Росії

Одна з претензій до MARUV - концерти в Росії. Так, у січні вона виступила на фестивалі в Сочі, а в кінці лютого планує поїхати на церемонію нагородження Звукова дорожка 2018, у квітні - на премію Жара, готується до двох сольних концертів у Москві та Санкт-Петербурзі.

Зі сцени національного відбору на Євробачення MARUV так визначила свою позицію:

«Кожен обирає свій спосіб нести мир - хтось береться за зброю, хтось за музику. Виступати з концертами - це мій спосіб нести мир».

«Я вже багато разів відповідала на запитання про гастролі в Росії. Якщо вам цікаво - послухайте інтерв'ю. Хочу нагадати, що конкурс Євробачення створили після Другої світової війни, щоб об'єднати країни, створити спільне свято. Я вважаю, що це круто і класно. В першу чергу це Song Contest, а не політичні вибори і так далі. З цим питанням потрібно піти до Верховної Ради».

«У мене багато глядачів з України, Росії, Туреччини. Не важливо, з якої ти країни, якою мовою розмовляєш. Багато людей у Росії добре ставляться до тих, хто живе в Україні, слухають українську музику, захоплюються нею, не всі погані, не можна судити по одній людині, по президенту всю країну. Не можуть бути всі жителі Росії відверто погані і хотіти воювати.

«Крим український», - так відповіла MARUV на питання Джамали про те, чий Крим.

За кілька годин до фіналу нацвідбору на Євробачення 2019 віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що артисти, які гастролювали в РФ або не визнають територіальної цілісності України, не можуть брати участь в українському відборі.

Через кілька годин після фіналу нацвідбору Член правління Національного суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Олександра Кольцова заявила, що протягом 48 годин пройде "узгодження представника України на Євробаченні 2019".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 2064 | Додав: adminA | Теги: переможниця нацвідбору на Євробачен, MARUV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]