Ср, 2024-04-24, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
Битва гигантів в Києві: "Шахтар" переміг "Динамо"
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін та його колега з донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментували вчорашній поєдинок своїх команд в рамках української прем'єр-ліги, який на столичному НСК "Олімпійський" завершився вольовою перемогою "Гірників" 2:1.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін: "Гра вийшла з обох сторін. Якоюсь мірою ми не заслуговували на поразку, бо мали моменти. Але не забиваєш ти - забивають тобі. "Шахтар" - більш організована команда. Ми тільки будуємо команду, деякі моменти в нас не виходять. Гол у другому таймі пропустили на контратаці, тому що розкрилися, намагалися довести гру до перемоги. Напевно, ми поки що не готові грати на рівних з "Шахтарем", хоч наша команда нав'язала серйозну боротьбу. Нам потрібно було реалізовувати свої моменти. Не хочу оцінювати суддівство, але перемогти суддівство важко.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу: "Всі ігри в чемпіонаті України повинні бути такими, як сьогоднішня. Відзначу фантастичну атмосферу, яка була на стадіоні. Виграли ми, але хороші шанси були і у "Динамо". Як ми і припускали перед грою, "Динамо" в дуже хороших фізичних кондиціях, особливо гравці півзахисту. Іноді вони були швидші, вибуховіше, але у нас вийшла на перший план техніка. "Динамо" було краще готове фізично і впевненіше виглядало в верхових єдиноборствах, тоді як ми були кращі внизу.

Сьогодні вийшла видовищна гра рівня Ліги чемпіонів. Потрібно зазначити, що всі 26 чоловік, які вийшли сьогодні на поле, зробили все для того, щоб їх команда перемогла. Хочеться, щоб по всій Україні вболівали так, як це сьогодні робили київські вболівальники. Для нас дуже важливо, що ми здобули перемогу в такій атмосфері. На мій погляд, сьогодні "Динамо" провело найкращий матч у чемпіонаті України".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1014 | Додав: abel | Теги: динамо, Шахтар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]