Чт, 2024-04-25, 15:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Благодійний марафон Кличко пробіг. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко дав старт 7 Київському міжнародному марафону Wizz Air Kyiv City Marathon і взяв участь у благодійному забігу "Здійсни мрію".

Про це повідомляє прес-служба мера.

"Я радий, що Київ стає по-справжньому спортивним містом. Дуже добре, що значна кількість людей вийшли і на марафонську дистанцію, і долучилися до благодійного забігу. Я бажаю всім гарного настрою і перемоги", - сказав Кличко.

Він зазначив, що учасники марафону сьогодні не просто біжать і пропагують здоровий спосіб життя, а й намагаються привернути увагу до проблем нужденних людей. За його словами, благодійні забіги - це хороша можливість долучитися до такої допомоги.

Крім того, мер зазначив, що все більше людей долучаються до активних занять спортом, і сьогодні, незважаючи на дощову погоду, в марафоні беруть участь більше 6 тисяч осіб.

Кошти від реєстрації в благодійному забігу на 2 км "Здійсни мрію" будуть спрямовані на лікування Софії Жиліної. Дівчинка вже перенесла 30 операцій і потрібні ще кілька.

Як повідомлялося, в 7-му Київському міжнародному марафоні беруть участь більше 6 тисяч учасників з 49 країн світу.

Нагадаємо, навесні Кличко також пробіг благодійний забіг 2 км. Зібрані кошти планувалося направити на покупку автономного реаніматора для недоношених дітей в перинатальний центр Київського пологового будинку №7.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: кличко, благодійний марафон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]