Чт, 2024-03-28, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:46
Блокада Криму: окупанти обмежили ще один шлях на півострів
Інші останні Новини з регіонів України

Окупаційна адміністрація Криму з 16-ї години вівторка 9 серпня 2016 року повністю заблокувала пропускні операції на адміністративній межі з півостровом навпроти КПВВ "Чаплинка".

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

За даними відомства, ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом є досить динамічною та, у зв’язку із непередбачуваними діями контрольних органів країни-окупанта, постійно зазнає змін.

"Черговим кроком російсько-окупаційний військ стало повне блокування, з 16-ї години, пропускних операцій навпроти контрольного пункту "Чаплинка", де раніше окупанти оформлювали лише тих, хто прямує на тимчасово окупований півострів", - йдеться у повідомленні.

О 19:08 українські прикордонники повідомили, що росіяни знову "частково" пропускають на в'їзд до Криму тих, хто слідує з материкової частини України через "Чаплинку".

Також, як зазначають у ДПСУ, сьогодні протягом дня, як і учора, повністю залишається заблокованим КПВВ "Каланчак", навпроти якого окупанти не здійснюють пропуск осіб та транспортних засобів в обидва боки.

Таким чином, зараз повноцінно функціонує лише один контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар", навпроти якого здійснюється пропуск осіб та транспортних засобів.

Нагадаємо, перед цим російські пункти пропуску в районі українських "Каланчака" й "Чаплинка" припиняли свою роботу в неділю, 7 серпня.

Спостерігачі не виключають, що це може бути пов'язано з військовими навчаннями окупантів, яке почалися в північному Криму .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: окупанти, шлях на півострів, блокада Криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]