Чт, 2024-04-18, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Блохін для "Динамо" ставить самі високі цілі
Інші останні Спортивні новини

Олег Блохін дав перше інтерв'ю після свого призначення на пост головного тренера київського "Динамо". Головне завдання, яке, за словами фахівця, стоїть перед ним - повернення колишньої слави клубу. Зі спортивної точки зору Олег Володимирович повинен вивести команду в плей-офф Ліги чемпіонів і поборотися за чемпіонство в Україні.

Про переговори з "Динамо":

"Минула ніч була практично безсонної, так як Ігор Михайлович зателефонував мені дуже пізно. Чому? Бо все треба було як слід обміркувати. Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке - "Динамо". Клуб - не збірна. Тут потрібно бути кожен день, а можливо навіть і цілодобово, щоб повернути колишню славу "Динамо".

Про цілі:

"Конкретику ми поки не обговорювали. Попереду у "Динамо" важкі матчі з "Зорею", "Дніпром" і "Металістом" у чемпіонаті, а також загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось помінятися. Звичайно, це залежить не тільки від нас, але і від конкурентів у турнірній таблиці. Команда повинна стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського "Динамо" це занадто".

Про збірній України:

"Відкрию вам секрет. Я розмовляв з президентом Федерації футболу України. Він увійшов в моє становище, за що я йому вдячний. Але все ж, керівництво національної збірної висловило бажання, щоб я провів в якості головного тренера ще два матчі відбору до чемпіонату світу-2014 проти збірних Молдови та Чорногорії. Ми погодили це питання з президентом "Динамо". Він також пішов мені назустріч".

Про мовний бар'єр з легіонерами:

"Нічого страшного. Ця проблема, вважаю, є найбільш незначною на даний момент. Думаю, вони зрозуміють мене по губах".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1104 | Додав: nowyny | Теги: динамо, Блохін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]