Пт, 2024-04-19, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Блохін зіпсував свою репутацію, я йому зіпсую її остаточно - Ігор Суркіс
Інші останні Спортивні новини

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував інформацію про те, що колишній головний тренер «Динамо» Олег Блохін хоче отримати неустойку в 3,6 мільйонів євро за розірвання контракту.

«Людина, яка не дала результату, опустила «Динамо» нижче, ніж команда коли-небудь була... Адже я нічого не придумую. Третє і четверте місце – це його заслуги. І тепер вимагає з рідного, як він декларував, клубу компенсацію... Значить, я поганий керівник, що не розглянув в ньому, ображати не буду, просто непорядної людини. Мені просто цікаво, як відреагує громадськість.
Наскільки я розумію, йому нічого не належить отримати. Буде належати – отримає все до копійки. Але щоб довести це, йому доведеться пройти довгий і важкий шлях. Все одно на ньому буде пляма. І, запевняю вас, він нічого не доб’ється, а тільки замаже свою і так зіпсовану репутацію як тренера, який довів команду до рекордних низів.
Скільки нам доведеться піднімати її з цього дна, я не знаю. За його «успіхами» спостерігав весь світ. Якби я знав, що у нього така гниль, я б скористався правом звільнити його після першого сезону. За контрактом, воно у мене було.
Він же не розуміє, що його ніхто не звільняв. Йому було запропоновано подати прохання про відставку і він сам прийняв рішення, що його звільнили. Коротко і ясно. Ось вся складова конфлікту.
Повторюся, навіть не дізнавався, яку суму він вимагає. Але якщо він попросить навіть долар, я буду боротися, щоб йому його не сплатили. Втрата грошей мене не лякає, мене цікавить мораль. Він і так зіпсував свою репутацію. Я йому зіпсую її остаточно», – цитує Суркіса-молодшого uafootball.segodnya.ua.
Раніше президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що про грошову компенсацію Блохіну не може бути й мови. Футбольний агент Дмитро Селюк тоді зазначив, що проблем з компенсацією у Блохіна не виникне. Також стало відомо, що Блохін вимагає компенсацію близько 3,6 мільйонів євро за розірвання договору.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: зіпсую її остаточно, свою репутацію, Блохін, Ігор Суркіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]