Вт, 2024-04-23, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:02
Блохіна прооперовано, в.о. тренера збірної призначено Баля
Інші останні Спортивні новини

Головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна успішно прооперовано в київській клініці "Борис" після виявлення у нього тромбозу лівої сонної артерії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом. Звичайно, було проведено ретельне обстеження Олега Володимировича Блохіна на сучасному медичному обладнанні. В результаті було встановлено діагноз - тромбоз лівої сонної артерії. Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію. Операція пройшла успішно. На разі Олег Володимирович почуває себе у відповідності з післяопераційним періодом", - розповів у суботу, 6 жовтня, прес-службі клубу президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

У свою чергу президент "Динамо" Ігор Суркіс зазначив, що лікарі у вигляді винятку дозволили йому ненадовго зайти в палату до Блохіна. "Він був у повній свідомості, впізнав мене. Перекинулися кількома словами. В клініку я приїхав зі своїм батьком Михайлом Давидовичем, невропатологом з багаторічним стажем, для того, щоб перевірити рефлекси Олега Володимировича після операції. Так от, всі рефлекси Блохіна, на думку великодосвідченого доктора, прекрасні. Дуже сподіваюся, що найгірше вже позаду. Зрозуміло, що поруч з Олегом Володимировичем, якому ми всі бажаємо якнайшвидшого одужання, знаходяться найкращі лікарі", - повідомив він.

У відсутність Блохіна командою керуватиме його асистент Олексій Михайличенко.

Лікарі заборонили Олегу Блохіну дивитися футбол

Головний лікар столичної клініки, куди було госпіталізовано керманича київського "Динамо" Олега Блохіна, розповів про самопочуття свого пацієнта, передає "Чемпион".

"Ми вважаємо, що, на жаль, не пройшов безслідно психоемоційний сплеск, який пережив Олег Володимирович за останні десять днів. Але загрози життю немає. Звичайно, загадувати ніхто не має права, але стан стабільний, і ми сподіваємося, що все буде добре", - поділився з Михайло Радуцький.

Михайло Борисович розповів, що Блохіну прописано стаціонарне лікування, але про термін поки не береться сказати.

"Зрозуміло, що ми робимо все можливе, щоб Блохін швидше став біля керма "Динамо". Ми скучили за перемогами і хочемо, щоб Олег Володимирович швидше одужав", - сказав Радуцький.

Він також зазначив, що найближчим часом тренеру "Динамо" треба поменше емоційних сплесків, тому з його палати забрали телевізор.

"Ви ж знаєте Олега Володимировича. Він вже мало не на наступний день зібрався на тренування, але ми, природно, не пустимо. Ми спеціально забрали з палати телевізор і заборонили всі відвідини. Емоційність може піти не на користь", - додав лікар.

Нагадаємо, що Блохін був госпіталізований, йому поставили діагноз гіпертонічний криз.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1030 | Додав: nowyny | Теги: Олег Блохін, прооперовано | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]