Пт, 2024-04-19, 04:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:31
Бойовики 41 раз обстріляли позиції сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Російські окупаційні війська не припиняють обстрілювати позиції підрозділів сил Антитерористичної операції. За минулу добу було зафіксовано 41 випадок відкриття вогню.

З них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках, поінформували у середу 13 липня у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"На Донецькому напрямку супротивник із 122-мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120-мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82-мм мінометів", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, передали у штабі, під вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

"На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерії та 120-мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного", - заявили у прес-центрі та додали, що також по опорних пунктах сил АТО у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганській бойовики обстрілювали з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вели несистематизований хаотичний вогонь.

Раніше повідомлялося, що 12 липня російські окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України. За минулу добу в зоні проведення АТО двоє українських військовослужбовців загинули, четверо зазнали поранень внаслідок бойових дій.

11 липня в районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах cил АТО. Зокрема - 23 рази на Донецькому, 25 на Маріупольському та 8 на Луганському напрямках.

За інформацією розвідки, бойовики готуються до активних дій на Слов'янському напрямку з 14 липня. Зазначається, що противник підтримує боєготовність військ, проводить посилення і заміну передових підрозділів, поповнення боєкомплекту і палива.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, 41 раз, позиції сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]