Пт, 2024-03-29, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
Бойовики активізувалися на Артемівському напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом вчорашньої доби, 25 вересня, незаконні збройні формування 4 рази цілеспрямовано обстрілювали українські підрозділи, ще 4 рази найманці відкривали провокаційний вогонь на тимчасово окупованій території.

Наприкінці вчорашнього дня бойовики продовжували поодиноко обстрілювати українські позиції і провокувати військових, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Так, о 18.35 ворожий снайпер вів вогонь по нашому опорному пункту в селищі Зайцеве. А близько 21 години, знову ж таки в районі селища Зайцеве бойовики били по силам АТО з гранатомета і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Окремо слід відзначити і провокаційні дії найманців. На окупованій території ворог відкриває вогонь у бік лінії розмежування, сподіваючись на відповідь Збройних Сил України, щоб звинуватити у зриві мирних домовленостей. У штабі відзначають, що нерідко це робиться, щоб створити "картинку" для проросійського телебачення.

"Цієї ночі о 21 годині, найманці застосовували стрілецьку зброю неподалік від Троїцького. А майже о 22 годині з автоматичних гранатометів злочинці били в напрямку наших опорних пунктів в Ленінському та Кіровому. Гранати лягали за кілька сот метрів від українських позицій", - повідомили в штабі АТО.

Загалом упродовж вчорашньої доби, незаконні збройні формування 4 рази цілеспрямовано обстрілювали українські підрозділи, ще 4 рази найманці відкривали провокаційний вогонь на тимчасово окупованій території. Всі випадки порушення перемир'я зафіксовані на Артемівському напрямку.

Сьогодні 26 вересня, з півночі і до 6 ранку в зоні бойових дій зберігалася тиша.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі на передовій активізувалися снайпери.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Артемівський напрямок, активізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]