Ср, 2024-04-24, 06:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:16
Бойовики активізувалися по всій лінії розмежування. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

З другої половини дня 22 березня бойовики активізувались по всій лінії розмежування та 44 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це сьогодні зранку 23 березня повідомляє у Facebook прес-центр штабу АТО.

Згідно із повідомленням, російські найманці продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО з забороненої Мінськими угодами зброї.

Так, на Донецькому напрямку ворог 38 разів обстріляв опорні пункти ЗСУ з гранатометів різних систем, ВКК та стрілецької зброї.

Крім того, позиції поблизу Пісків та Опитного російські найманці обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, захисників Авдіївки - з мінометів калібру 120 та 82 мм, а близько 19.00 з танка здійснили 12 пострілів.

По позиції "Зеніт" ворог з потужних 122-мм гармат випустив 4 снаряди.

Опорні пункти поруч Новгородського, Зайцевого, Майорська, Луганського та Верхньоторецького бойовики обстріляли з гранатометів та кулеметів.

На Маріупольському напрямку вівся обстріл позицій сил АТО поблизу Гранітного, Широкиного та Новотроїцького з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя найманці долучили міномет.

Нагадаємо, 22 березня президент України Петро Порошенко заявив про активізацію діяльності диверсійно-розвідувальних груп в зоні АТО та збільшення обстрілів з боку бойовиків.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: вся лінія розмежування, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]