Чт, 2024-04-18, 20:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:47
Бойовики атакували опорний пункт біля Зайцевого. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За останню добу терористи продовжили обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках, а в районі Зайцевого бойовики намагалися атакувати опорний пункт і змушені були відступити.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Так, на Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Піски, Авдіївку, Новгородське та Новоселівку. Неодноразово з 82-мм мінометів вели вогонь по Красногорівці.

На Артемівському напрямку з тих же видів зброї найманці вели вогонь по Майорську, Зайцевому, Кіровому та Луганському. По Ленінському та Луганському гатили із 82-мм мінометів.

На Маріупольському напрямку терористи вели обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Строганівці.

А на Луганському напрямку - з гранатометів по Трьохізбенці.

"Близько 18 години в районі Зайцевого відбулося бойове зіткнення. Бойовики у кількості до 10 осіб знову намагалися атакувати наш опорний пункт, та, отримавши гідну відповідь, традиційно втекли з поля бою", - сказано у повідомленні.

Раніше близько 100 бойовиків атакували наші позиції в районі Майорська. Підрозділи Збройних Сил України дали відсіч противнику зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів, не заборонених мінськими домовленостями.

Нагадаємо, 8 листопада група бойовиків у кількості приблизно 20 осіб намагалася штурмувати українські позиції поблизу Майорська (Донецька область). Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли і спробували вийти з бою, забравши поранених і вбитих під прикриттям мінометного вогню.

10 листопада диверсанти намагалися атакувати позиції українських військових у районі Новозванівки (Луганська область).

11 листопада президент Петро Порошенко повідомив, що військовослужбовці мають наказ давати відсіч ворогу у разі загрози їхньому життю.

12 листопада стало відомо, що російська сторона готує псевдоматеріали про "геноцид Україною російськомовного населення Донбасу", зокрема про нібито знищення українськими військовими близько 500 жителів села Сокільники Луганської області.

15 листопада українська сторона попередила місію ОБСЄ, що у разі подальшої ескалації ситуації на Донбасі сили АТО готові повернути на першу лінію оборони відведену артилерію. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: опорний пункт біля Зайцевого, Атака, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]