Чт, 2024-03-28, 16:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:31
Бойовики бомбардують сили АТО з безпілотників. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по силах АТО. 6 випадків порушення припинення вогню з боку бандитів зафіксовано за цю ніч.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

"Цієї ночі одну з наших тилових військових частин атакував ворожий БПЛА. З апарата було скинуто 6 вибухових пристроїв. Втрат серед особового складу та техніки немає", - йдеться в повідомленні.

Складною ситуація залишається в передмісті Донецька. Вночі бойовики обстрілювали українські сили в Авдіївці з гранатометів і стрілецької зброї. Опорні пункти сил АТО неподалік Мар'їнки були обстріляні зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку терористи кілька разів били по позиціях сил АТО неподалік Новотроїцького з мінометів калібру 120 мм. По українських військових у Широкиному стріляли зі стрілецької зброї і гранатометів.

На Луганщині бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів по укріпленнях ЗСУ в районі Новозванівки і Трьохізбенки.

Напередодні повідомлялося, що один український військовослужбовець загинув за минулу добу, ще одного поранено на Донецькому напрямку внаслідок бойових дій. За даними розвідки, можлива активізація бойових дій на Новоайдарському напрямку, противник має намір захопити частину території в напрямку Станиці Луганської і Щастя.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 777 | Додав: adminA | Теги: безпілотники, бойовики, бомбардування сили АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]