Пт, 2024-03-29, 04:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
Бойовики гатять із зеніток, мінометів і БМП
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу бойовики в зоні АТО 45 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, застосовуючи при цьому широкий спектр озброєння.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"З гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в Опитному, Авдіївці, Луганському, Троїцькому, Зайцевому, Майорську і на шахті "Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Під мінометний обстріл бойовиків також потрапили українські укріплення в Пісках, Мар'їнці, Гнутовому і Троїцькому, розташованому на межі Донецької та Луганської областей.

По українських опорних пунктах у районі Красногорівки крім гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, бойовики застосовували міномети калібру 82 мм, а також зенітну установку і БМП.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні позиції сил АТО в Широкиному.

Напередодні повідомлялося, що російсько-терористичні угруповання за допомогою безпілотників різко активізували повітряну розвідку на Маріупольському напрямку.

5 лютого в штабі АТО повідомляли, що противник зробив 81 обстріл українських позицій, що є рекордом за кількістю, починаючи з серпня 2015 року.

Спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко раніше заявляв, що на Донецькому напрямку неспокійна обстановка зберігається по всьому фронту. Найскладніша ситуація, за його словами, зберігається в Зайцевому, де у вівторок зафіксована серія ворожих обстрілів із застосуванням 120-мм мінометів. Ще один мінометний обстріл вчинено біля Майорська. Крім того, підкреслив Лисенко, загострилася обстановка в районі Донецького аеропорту.

Раніше також повідомлялося, що після закриття пропускного пункту в Зайцевому бойовики випустили з кількох населених пунктів понад 150 мін, застосовуючи "тактику випаленої землі".  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 777 | Додав: adminA | Теги: БМП, зенітки, бойовики, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]