Чт, 2024-03-28, 20:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:44
Бойовики гатять по Авдіївці з "Градів" і танків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України на всіх напрямках в зоні проведення АТО, до чого переважно використовують великокаліберну артилерію і до 18.00 вівторка здійснили 46 обстрілів, в результаті чого двоє бійців ВСУ отримали поранення, і ще двоє - травми.

"На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 "Град". Також вони обстрілювали наші позиції з 152 міліметрової артилерії. Багаторазово вогонь вели танки. По Авдіївці, Опитному і Верхньоторецькому - 120 міліметрові міномети, а по Луганському - гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, оприлюдненому на сторінці в Фейсбук у вівторок ввечері.

Крім цього, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Водяне і Бердянське. Зі 120 міліметрових мінометів - Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківці, Новотроїцьке і знову ж таки - Водяне. По Широкиному і Новогригорівці бойовики вели вогонь із стрілецької зброї. По Чермалику - снайпер.

На Луганському напрямку бойовики неодноразово вели вогонь по українських позиціях з 82 міліметрових мінометів в районі Кримського, Троїцького і Новозванівки.

"Загалом зафіксовано 46 обстрілів. Двоє наших військових поранені, двоє травмовані", - підсумували в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, 29 січня бойовики провели штурмові дії в районі Авдіївської промзони з метою захоплення позицій ЗСУ, є втрати з обох сторін. Внаслідок обстрілів місто залишилося без енергопостачання, електроенергії і тепла.

Президент Петро Порошенко 30 січня перервав свій робочий візит до Німеччини через події в Авдіївці.

У місті оголосили надзвичайний стан. Працюють рятувальники.

Довідка

24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: Авдіївка, бойовики, Гради, танки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]