Чт, 2024-04-18, 09:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:13
Бойовики гатять по всій лінії фронту. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО уздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це сьогодні зранку 27 квітня прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"З 18.00 години вчорашнього дня до опівночі зафіксовано понад 20 випадків застосування противником зброї проти українських захисників", - йдеться в повідомленні.

Так, в Луганській області з 82 мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції в районі Станиці Луганської і Трьохізбенки. Також з мінометів різних систем бойовики вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Попасної і Щастя.

На Донецькому напрямку терористи вели інтенсивний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм відразу по декількох опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки. В районі Красногоровки бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Луганського по українських позиціях бойовики били з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку, зокрема в районі Павлополя, бойовики знову застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм.

На підступах до Гранітного позиції сил АТО кілька разів були обстріляні з протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, з 82-мм мінометів бойовики били по опорних пунктах українських сил в районі Талаківки, з великокаліберних кулеметів і гранатометів - біля Широкиного.

"З початку цієї доби вже зафіксовано декілька випадків порушення бойовиками умов припинення вогню в районі Старогнатівки та Тарамчука, що на Маріупольському напрямку, а також біля Попасної, що на Луганщині", - відзначили в штабі.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала таємний маршрут постачання терористам зброї через неконтрольовану ділянку українського кордону.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: бойовики, вся лінія фронту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]