Сб, 2024-04-20, 03:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:55
Бойовики намагаються спровокувати сили АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення АТО бойовики за минулу добу 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 14 червня прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

19 обстрілів було зафіксовано на Донецькому напрямку, 18 - на Маріупольському і 3 - на Луганському.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ бойовики вели вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного і Авдіївки.

Близько опівночі з артилерії великого калібру були обстріляні укріплення сил АТО в районі Кам'янки і шахти Бутівка. Вогонь вівся з тимчасово окупованої території на схід від Спартака і житлових кварталів Донецька.

По укріпленнях сил АТО біля Луганського, Троїцького і Авдіївки бойовики били з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку напруженою була обстановка поблизу Мар'їнки і Красногорівки, де протягом доби терористи більше десяти разів вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП і мінометів. Позиції ЗСУ в районі Талаковки, Павлопіля і Славного були обстріляні з гранатометів різних систем і БМП.

На Луганському напрямку поруч з Новозванівкою і Богуславським неприцільними обстрілами бойовики намагалися спровокувати українських бійців до вогню у відповідь.

Нагадаємо, 11-12 червня запеклі бої точилися в промзоні Авдіївки і біля шахти "Бутівка".

Також українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, бойовики, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]