Чт, 2024-04-25, 23:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:29
Бойовики намагалися прорватися під Майорськом. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 19 на Маріупольському, 13 на Донецькому і 3 на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Луганському напрямку під вогнем терористів з БМП, великокаліберних кулеметів і гранатометів опинилися українські сили в Станиці Луганській. Біля Новозванівки бойовики також стріляли з зенітної установки ЗУ-23-2.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти "Бутівка", Майорська, Миронівського і Луганського бойовики, крім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів, стріляли з мінометів різних систем. Також терористи випустили по українських військових біля Яснобродівки 40 снарядів з САУ.

"Близько 21.30 ДРГ противника у складі до 10 осіб, здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу станції Майорськ, де натрапила на спостережний пост. Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120-мм міномета диверсанти відійшли назад", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем бойовиків опинилися підрозділи неподалік Павлополя і Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного і Лебединського.

У деяких випадках українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Напередодні повідомлялося, що складною залишається ситуація поблизу Донецького аеропорту, зокрема біля Авдіївки і селищ Піски і Опитне. Бойовики пускають в хід заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 82 і 120 міліметрів, бронетехніку, зенітні установки, гранатомети і стрілецьку зброю. Також у районі Пісків працював ворожий снайпер.

Іншими гарячими точками на напрямку були околиці Горлівки, на Маріупольському напрямку спостерігався зосереджений вогонь бойовиків з їхніх позицій у районі Докучаєвська, Саханки і Старомихайлівки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: Майорськ, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]