Чт, 2024-04-18, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Бойовики не припиняють вогонь по позиціях ЗСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

З 18 години вечора до опівночі 12 квітня бандформування провели 18 обстрілів наших військ, йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

"Найбільш інтенсивний вогонь ворог вів на Донеччині. Із артилерії калібру 122 міліметри, танків, мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї противник 7 разів обстріляв наші позицій в районі населеного пункту Опитне, 6 разів – в районі населеного пункту Широкине, 4 рази – в районі Пісків", - наголошується в повідомленні.

Не вгамовуються бойовики і на Луганщині.

"На Луганщині бандформування з 20.25 до 21.00 обстрілювали наш блокпост поблизу Трьохізбенки. Крім того, в районі Старобільська, Трьохізбенки, Щастя, Новотошківки, Станиці Луганської, Сокольників було зафіксовано 6 розвідувальних прольотів ворожих безпілотників", - повідомили в АТЦ.

Обстрілів населених пунктів у зазначений період не відбулося, зазначили в прес-центрі.

Нагадаємо, на Великдень, 12 квітня 2015 року, з 05.30 за київським часом йшла масована атака російсько-терористичних військ на утримуване українськими військовими селище Піски, що розташоване на північно-західній околиці Донецька.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, бойовики, позиціях ЗСУ. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]