Сб, 2024-04-20, 03:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:57
Бойовики не відвели всіх танків і влаштовують провокації. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих і поранених серед українських військових немає. Про це сьогодні, 23 жовтня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, вчора було зафіксовано п’ять епізодів порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. Зокрема, в районах населених пунктів Піски та Опитне бойовики неприцільно здійснили обстріли з гранатометів українських позицій, у районі Широкиного також неприцільно терористи обстріляли позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів.

"Проте завдяки правильно організованим, злагодженим діям за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не отримав поранення", - сказав Лисенко.

"Спостережна моніторингова місія ОБСЄ продовжує фіксувати порушення умов відведення озброєнь з боку противника. Беспілотник місії підтвердив, що поблизу с. Сонцеве досі перебувають 16 ворожих танків. Біля с. Мирне, яке підконтрольне т.зв. "ДНР", зафіксовано 13 танків", - сказав спікер АТО.

При цьому він вчергове підкреслив, що українська сторона щоденно співпрацює зі спостерігачами і дотримується виконання Мінських домовленостей.

Нагадаємо, 22 жовтня сили АТО завершили відведення танків на всіх напрямках від лінії розмежування на Донбасі.

А бойовики спеціально поширюють неправдиву інформацію про нібито обстріли і наступ сил АТО на їхні позиції, щоб дискредитувати Україну і звинуватити її в порушенні Мінських угод.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: бойовики, танки, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]