Пт, 2024-04-26, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Бойовики облаштовують нові позиції на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

П'ять українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу. Про це сьогодні, 10 січня, на брифінгу в Києві повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

На луганському напрямку противник вів вогонь у Попаснянському районі. Зокрема, в районі Троїцького неодноразово фіксували мінометні обстріли, працював снайпер противника. Також провокації мали місце в Новозванівці, а в районі села Сизого бойовики застосували РСЗВ БМ-21В. Загалом за добу на цьому напрямку зафіксовано 11 обстрілів, п’ять із них - із застосуванням важкого озброєння.

На донецькому напрямку найгарячішими точками залишаються Світлодарська дуга, Зайцеве, Авдіївка, Опитне. Половина обстрілів із боку бойовиків була з мінометів, загалом по позиціях українських військових було випущено близько 100 мінометних снарядів.

Біля сіл Луганське і Новолуганське противник облаштовує нові позиції, здійснює мінування та намагається засилати розвідгрупи до українських укріплень. Загалом на донецькому напрямку за добу зафіксовано 15 обстрілів.

На маріупольському напрямку бойові дії не припиняються в Мар’їнському районі та на ділянці Павлопіль-Широкине. Епізодично противник застосовує міномети і бронетехніку. Загалом на напрямі за добу зафіксовано 20 обстрілів, два із них - із застосуванням важкого озброєння.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки ворога під Попасною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: бойовики, донецький напрямок, нові позиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]