Пт, 2024-03-29, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:39
Бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Широкиного. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Минулої доби в зоні бойових дій бойовики порушили режим тиші в районі селища Широкине. Про це на брифінгу в Києві повідомив представник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"Вчора в селищі Широкине зафіксовано дві ворожі провокації. Там окупанти вели неприцільний вогонь по позиціях сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів. За минулу добу в результаті бойових дій жоден український воїн не загинув, не отримав поранення", - сказав Лисенко.

Однак, за його словами, Російська Федерація провела передислокацію своїх військ на території Донецької та Луганської областей, продовжує навчання бойовиків і постачання зброї.

"З метою демонстративного виконання Мінських домовленостей російські військові відійшли від лінії розмежування і розташувалися по обидва боки неконтрольованої Україною ділянки кордону. У той же час для підтримки високої боєготовності незаконних збройних формувань на окупованій території триває навчання бойовиків, прибувають перевірочні комісії та завозиться зброя з території Росії", - підкреслив Лисенко.

Також Лисенко повідомив, що українські військовослужбовці завершили перший етап відводу військової техніки та озброєння від лінії розмежування на донецькому напрямку.

"Українські військовослужбовці завершили перший етап відводу військової техніки та озброєння на донецькому напрямку", - сказав він.

Зокрема, за його словами, від лінії зіткнення в певні райони зосередження протягом доби були відведені танки.

"У разі порушення мінських домовленостей з боку незаконних збройних формувань наші воїни готові повернутися назад, зайняти свої позиції і дати гідну відсіч ворогу", - зазначив Лисенко.

Раніше в штабі АТО нагадали, що сьогоднішній день є офіційним щодо оголошення про відвід танків від лінії розмежування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: Широкине, обстріл, бойовики, позиції ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]