Пт, 2024-03-29, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:33
Бойовики обстрілюють опорні пункти сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Загалом за минулу добу проросійські бандформування 47 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО, застосовуючи при цьому, окрім стрілецької зброї, міномети, гранатомети та бронетехніку.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Так, на Донецькому напрямку, зі стрілецької зброї та гранатометів сепаратисти обстрілювали опорні пункти ЗСУ неподалік Мар’їнки, Пісків, Авдіївки та шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку знову загострилася обстановка в Широкиному. По бійцях сил АТО, які тримають там позиції, ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Напередодні повідомлялося, що ситуація на сході України продовжує загострюватися, основні бойові дії велися на Донецькому напрямку.

Крім того, напруженість триває в районі Світлодарської дуги: ворог кілька разів використовував проти позицій Збройних сил України БМП-1, ПТРК, а також легке озброєння.

У районі Донецького аеропорту ситуація залишається стабільно напруженою - зокрема, в Дослідному противник обстріляв українські позиції з використанням БМП-2.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, опорні пункти сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]