Вт, 2024-04-23, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Бойовики отримали "по зубах" біля Зайцевого.
Інші останні Надзвичайні новини

  Протягом останньої доби ситуація в зоні АТО залишається практично без змін - бойовики продовжили періодично порушувати умови дотримання режиму "повної тиші". Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

Українські позиції на околиці Донецького аеропорту, неподалік Пісків і Опитного, бойовики продовжують систематично обстрілювати зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, по Пісках противник вчора пристрілював міномет калібру 82 мм.

"Північніше Горлівки – позиції на підступах до н.п. Шуми, Кодема та Майорськ – загарбники хаотично та неприцільно обстріляли зі стрілецької зброї. А під Луганським пізно ввечері бандити прицільно били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, "працював" й снайпер терористів", - відзначили в штабі.

На Маріупольському напрямку прицільний обстріл позицій сил АТО з гранатометів був зафіксований в районі Чермалика.

"Біля Зайцевого ввечері відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімку відсіч від українських захисників, бойовики відступили. Можливі втрати серед нападників з’ясовуються", - заявили в штабі.

Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 33 випадки порушення бойовиками умов припинення вогню. З опівночі вогонь у бік українських позицій вони відкривали близько 5 разів, в основному зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 28 грудня у штабі розповіли, що бойовики не полишають спроб дискредитувати бійців сил АТО, перевдягаючись у подібну до бійців ЗСУ форму та обстрілюючи Зайцеве.

Як повідомлялося сьогодні раніше, у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув і не постраждав. Спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко зазначив, що ситуація в зоні проведення операції певною мірою стабілізується. Фактів використання важкого озброєння з боку бойовиків не зафіксовано.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що в Комінтерновому і в районі Заїченка та Нової Таврії перебувають роти мотострілкових полків противника.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: Зайцеве, бойовики, по зубах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]