Сб, 2024-04-20, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
Бойовики планують масштабні провокації. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні АТО один український військовослужбовець загинув, семеро зазнали поранень. Як передає УНІАН, про це сьогодні, 28 березня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовий загинув і семеро отримали поранення", - заявив Лисенко.

Речник АП зазначив, що на Луганському напрямку бойовики вчинили збройну провокацію у Попаснянському районі, поблизу селища Новозванівка.

Також, за його словами, на Маріупольському напрямку, "поблизу Новотроїцького ворог застосували міномет калібру 120 мм".

"Крім цього, незаконні збройні формування порушили режим тиші у Мар`їнці, Тарамчуку та Широкиному. Всього на Маріупольському напрямку вчинено 5 ворожих обстрілів", - сказав Лисенко.

У період з 29 березня по 4 квітня російські війська на Донбасі планують масштабні провокації. Про це йдеться у заяві Головного управління розвідки Міноборони.

"Встановлено, що у період з 29 березня по 4 квітня ц. р. командування 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ, під виглядом проведення навчань з бойовими стрільбами, планує масштабні провокаційні обстріли передових позицій сил АТО, щоб викликати вогонь у відповідь", - сказано у повідомленні.

У відомстві зазначають, що метою провокації є звинувачення української сторони у порушенні Мінських домовленостей та отримання підстав для початку наступальних бойових дій.

Водночас розвідка повідомляє, що з 28 березня російські офіцери планують розпочати інформаційну акцію з метою дискредитації заступника голови Місії ОБСЄ Александра Хуга.

Як повідомлялося, бойовики на Донбасі впродовж доби 50 разів обстріляли опорні пункти українських військових.

Нагадаємо, згідно з інформацією, наведеною у денному інформзведенні із зони АТО за 27 березня 2016 року, в зоні бойових дій зазнали поранень четверо українських військових та один медик. Про загиблих не повідомляється.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: масштабні провокації, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]