Пт, 2024-04-19, 19:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:09
Бойовики "поливають" з мінометів промзону Авдіївки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу бойовики здійснили 29 обстрілів. Про це сьогодні зранку, 25 квітня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Використовуючи зброю заборонену Мінськими домовленостями незаконні збройні формування завдали чотири вогневих удари по наших захисниках в Авдіївці та один у Зайцевому. При чому, у проміжку часу з сьомої вечора до опівночі, використовуючи міномети калібру 82мм, бойовики скерували у промислову зону Авдіївки 135 мін"", - йдеться в повідомленні.

Вночі бойовики двічі зі ствольної артилерії, калібром 152 мм, обстріляли сили АТО, які базуються біля Правдівки. А в самому селі в результаті обстрілу бойовиками були частково зруйновані будинки мирних жителів і місцева церква.

У районі Луганського бойовики застосовували озброєння БМП-2, автоматичні гранатомети і кулемети крупного калібру. Поблизу Новотроїцького, Павлопіля, Станиці Луганської і Широкиного терористи стріляли по українським бійцям з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Також 12 раз вони стріляли в напрямку Мар'їнки.

За вказаний період військовослужбовці ЗСУ змушені були 4 рази відкривати вогонь у відповідь.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала прихований маршрут постачання терористам зброї через неконтрольовану ділянку українського кордону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: промзона Авдіївки, бойовики, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]